fbpx

Åbent: ALLE DAGE (Man - Tors på forespørgsel)

Reglement

Af forsikringsmæssige grunde skal personer, der besøger Odense gokart Hal anføre deres personlige oplysninger, og skrive under på de nedenstående ansvarsfraskrivelse som kan læses i bunden af siden inden de kan køre.

G-PÅVIRKNING:
- Utilpashed kan forekomme (typisk for personer, som ikke tåler karruseller, rutchebaner o. lign.).
- Opstår der svimmelhed eller kvalme – KØR OMGÅENDE I PIT!
- Kaster du op i én af vores styrthjelme, koster dette 500,00 kr. inkl. moms. Styrthjelmen er nu din til evigt eje.

 

 

Påklædning

Brug af styrthjelm er påbudt. Alt nødvendigt udstyr, såsom køredragter, handsker og hjelme kan benyttes uden ekstra omkostninger. For at sikre en god hygiejne skal vore kunder bruge en hjelmhue under styrthjelmen.

Evt. kan egen styrthjelm eller hjelmhue benyttes.

Køredragter i alle størrelser, samt hansker med gummibelægning på håndfladen, sikrer dig det ideelle udgangspunkt for en god oplevelse på banen.

Stilethæle, flagrende tøj og langt løsthængende hår er ikke tilladt.

For at garantere et sundt indeklima ventileres der kraftigt på gokartbanen.

Dette medfører, at temperaturen på selve banen stort set vil være identisk med aktuel udendørstemperatur. På kolde dage vil det derfor være fornuftigt at bære en fleecetrøje - ellere mere varmt tøj, da dagene kan være kolde, så medbring varmt tøj på kolde dage - og sommertøj på de varme dage.

Café og opholdslokaler er naturligvis opvarmede.

REGLER OG HENSYN:

- Hvis du kører uagtsomt eller hensynsløst og ikke efterkommer enhver anvisning fra Odense Gokart Hals instruktører, afbrydes kørslen øjeblikkeligt.
- Rygning må kun foregå udenfor.
- Odense Gokart hal kører med 0 alkohol politik = din promile er på 0,0 når du kommer og kører ved os dermed ogs under løbet.
- Gokartbanens underlag og karakter, ændres afhængig af vejr og årstid. Kør derfor forsigtigt de første omgange indtil du er fortrolig med gokarts og bane.
- Særlige vejrforhold kan gøre at der skabes kondens på banen, hvilket betyder forøgede omgangstider. Derfor kan vi i nogle tilfælde være tvunget til at afkorte løb.
- Hvis du ikke møder frem på aftalte tidspunkt, så har Odense Gokart Hal lov til at afkorte dit løb.
- I særligt travle perioder kan det forekomme, at vi afholder flere løb på samme tid, så man kører mod andre hold. Men man vil altid have mulighed for at køre finale kun med ens eget hold.

STYRTHJELM, HJELMHUE OG TØJ:

- Styrthjelm skal altid bruges under kørsel, og skal altid være spændt korrekt under hagen. Er du i tvivl om din styrthjelm sidder korrekt, så kontakt en af Odense Gokart Hals instruktører.
- Af hygiejnemæssige årsager skal du altid bære en hjelmhue ved brug af vores styrthjelme.
- Bær altid tætsiddende tøj. Tørklæder, slips og bælter mv. skal fastgøres sikkert.
- Det er ikke tilladt at kaste med styrthjelme. Hjelme ødelagt pga. hensynsløshed vil blive kræve erstattet.
- Langt hår skal altid bindes op under hjelmhue og styrthjelm.

ANSVARSFRASKRIVELSE


- Jeg accepterer med min underskrift, at brugen af Odense Gokart Hal, og de tilhørende gokarts sker på mit eget ansvar.
- Ansvarsfraskrivelsen gælder for ejendele, herunder især tøj og værdier efterladt uden opsyn samt ting mister/glemt i gokarten eller på banen. Odense Gokart Hal har skabe til rådighed, hvis man ønsker værdigenstande låst inde.
- Odense Gokart Hal hæfter ikke for person- eller tingskade, som jeg eller tredjemand måtte forvolde, samt skader jeg måtte lide som følge af tredjemand, eller som jeg måtte forvolde på tredjemand.
- Ovenstående ansvarsfraskrivelse gælder ikke for skader, der måtte opstå som følge af groft uagtsomme eller forsætlige handlinger, der udføres af Odense Gokart Hal eller dets ansatte eller repræsentanter.
- Gokartkørsel kræver høj koncentration, fysisk styrke og god opførsel. Jeg erklærer derfor, at jeg er i god fysisk tilstand, og at jeg ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller medicin, der kan gøre mig uegnet til at køre gokart. Det understreges, at personer med hjerteproblemer eller forhøjet blodtryk, gravide og personer med rygskader er i farezonen og må derfor ikke køre hos Odense Gokart Hal.
- Jeg vil følge alle anvisninger, som medarbejderne eller repræsentanter for Odense Gokart Hal opstiller for mig.
- Jeg hæfter selv for skader på gokarten eller Odense Gokart Hals øvrige udstyr/anlæg, såfremt jeg agerer groft uagtsomt, udøver hærværk eller tilsidesætter de anvisninger, som medarbejderne eller repræsentanterne for Odense Gokart Hal opstiller for mig.