fbpx

Åbent: ALLE DAGE (Man - Tors - På forespørgsel)

Skoler og Institutioner i Odense Gokart Hal

Flyt skoletimerne væk fra skolen for en stund!

Har i brug for at få rykket timerne lidt væk fra skolebænken, så har du mulighed for at flytte dem til Odense Gokart Hal! Vi har forskellige løbstyper, som du kan køre med dine klassekammerater / studiekammerater og få en hyggelig stund ud af det!

Der vil altid være en instruktør på når i skal køre, så alt foregår sikkert og efter planen, men så i også kan få nogle fif og råd til at blive den hurtigste på vores gokartbane. Vores gokarts bliver serviceret månedligt - dermed er sikkerheden og farten i top og er nogle af landets bedste gokarts!

Lærer vs. elever

Hvis i har brug for at ryste elever og lærere endnu tættere sammen, så er gokarthallen bestemt også et besøg værd, i kan køre forskellige løbstyper, hvor i enten er på hold sammen mixed mellem lærere og elever, eller lærere mod elever - i kan også køre et Le Mans fx. hvor i kan have flere hold af lærere vs. elever afsted på banen samtidig og kæmpe mod hinanden på alle måder!

Le Mans er det løb som kræver mest taktik for at vinde med hvornår man skal lave de bedste pitstops, så man ikke mister for meget tid i pitten!


Skal i flytte skoletimerne væk fra skolebænken?

KONTAKT OS

 

Introtur, afslutningstur, lærer vs elever eller noget helt andet

Vi kan finde det arrangement som passer bedst til jeres type af tur i gokarthallen.

Om det er den spændende og ofte lidt akavede start på et nyt skoleår med en introtur, så er gokart perfekt til at ryste jer sammen og få skabt et godt sammenhold fra start af! Om det er den sørlige afslutningstur fra efterskole, gymnasie eller noget andet, så kan vi også hjælpe med at få afsluttet året/årene sammen på en god og sjov måde.