fbpx

Åbent: ALLE DAGE (Man - Tors - På forespørgsel)

Historien bag Odense Gokart Hal

På vores breddegrader er vejret ikke altid godt, så derfor er det oplagt at flytte aktiviteter indenfor. På den måde kan man hygge sig hele året rundt uanset vejr og vind. Indendørs gokart startede i motorsportens hjemland England, hvor man i starten af 90'erne begyndte at bruge nedlagte supermarkeder til at køre gokart i. Banerne var primitive, men der var altid tørvejr.

I februar 1993 åbnede Danmarks første indendørs gokart bane - Odense Gokart Hal. Banen var baseret på banerne i England og blev placeret i nogle gamle lagerhaller bag banegården i Odense.I begyndelsen var de fleste gæster tilfældige folk, der bare kom forbi og kørte nogle runder for sjov, men så begyndte vi at overføre idéer fra den professionelle gokartverden.

Med færdige Grand Prix arrangementer, hvor man kunne køre en turnering mod hinanden, kom størstedelen af gæsterne nu fra selskaber og firmaer, som havde forudbestilt banen. Gokart blev populært som udflugt i forbindelse med firmatur, julefrokost, polterabend og lignende. I takt med den stigende efterspørgsel er forholdene og tilbudene løbende blevet forbedret. Her kan nævnes nye løbstyper (Formel 1 og Le Mans), elektronisk tidtagningsudstyr, mulighed for afholdelse af kurser/konferencer samt spisning.

I 2000 flyttede Odense Gokart Hal i helt nye lokaler for stadig at kunne levere en tidssvarende og professionel gokartoplevelse.
Hallen blev bygget som den eneste i Danmark 100% til formålet på Cikorievej i udkanten af Odense. I dag kan Odense Gokart Hal altså
tilbyde et topmoderne anlæg med faciliteter i top, hvor du har mulighederne for at få racet ud og givet chefen baghjul.
Rammerne er sat til at afholde ethvert arrangement, og vi skræddersyr gerne en festlig dag for Jer.

SKAL I PRØVE FYNS SJOVESTE GOKART HAL?

BOOK TID NU