fbpx

Åbent: ALLE DAGE (Man - Tors - På forespørgsel)

Styrk sammenholdet!

Hvorfor gokart til teambuilding?
Gokart er en ideel aktivitet i forbindelse med teambuilding. Gokart har en række egenskaber, der passer perfekt i forhold til at ryste en gruppe sammen. Et gokartarrangement kan sætte et team overfor en udfordring, som kræver lidt planlægning, men samtidig også fleksibilitet. Udfordringen ændrer sig undervejs, hvor teamet skal arbejde sammen og være kreative for at løse den bedst muligt. Ydermere er gokart en spændende, sjov og anderledes oplevelse, som et team kan bruge til at forbedre sammenhold og tillid i gruppen.

 

Udfordringen
Gokart er en udfordring på flere niveauer. For nogen er det helt nyt, og for andre kan det være kampen mod uret om at lave den perfekte omgang. I Le Mans er der plads til alle, og det giver udfordringer for et hvert team. Under hele løbet bliver alle hjulpet af vores toptrænede instruktører, men teamet skal arbejde sammen, bakke hinanden op og overvinde udfordringerne undervejs for til sidst forhåbentlig at sejre.

Det sociale element
Gode oplevelser er perfekte til at forbedre sammenholdet i en gruppe. Og gode oplevelser er lige præcis det, som vi har specialiseret os i. Vi sørger for alt det ydre, tiptop faciliteter og personale, der hjælper hele vejen igennem.
Oplevelser er en generator for historier, godt humør og fællesskabsfølelse, hvilket alt sammen kan bruges positivt i en travl hverdag med masser af udfordringer.

Hvilken løbstype skal vi så køre?
Le Mans er den helt rette løbstype. Løbet er baseret på at udfordre konkurrencegenet og fællesskabet blandt deltagerne.
Det arrangeres med hold, som står overfor selv at skulle sætte en strategi for løbet. Dernæst skal de gennemføre løbet, og her er der udfordring både for individet og gruppen. Alle bliver rådgivet af vores instruktører undervejs, men hvem tager de rigtige beslutninger og sejren til sidst


ER I INTERESSERET I ET ARRANGEMENT HOS ODENSE GOKART HAL

 

KONTAKT OS